Visuri & Paavola Oy:n historiaa ja nykypäivää

Visuri & Paavola Oy on kalajokinen koneurakointialan perheyritys. Sen juuret ovat vuodessa 1986, kun Timo Visuri aloitti koneurakoinnin toiminimellä.

Marko Paavola siirtyi työskentelemään Timo Visurille 90-luvun taitteessa. Välillä hän työskenteli muissa tehtävissä, mutta palasi vuonna 1997 Timon palvelukseen. Neljän vuoden kuluttua heistä tuli yhtiökumppaneita, kun yrityksen kasvaessa perustettiin keväällä 2001 osakeyhtiö Visuri & Paavola Oy.

Asiakkaitamme

Suuria työllistäjiä koneurakoinnille ovat olleet yritystoiminnan alkupuolella Kalajoen Kunta, Kalajoen Konepaja ja monet yksityiset ja yritykset. Suuri merkitys oli myös alueen turkistarhoilla, joissa suoritettiin erikoistyönä lannanpoistoa, mikä jatkuu edelleen.

Yhteistyö Kalajoen sataman kanssa alkaa

Timo Visuri aloitti palveluiden tarjoamisen Kalajoen satamassa 1980-luvun lopulla lähinnä Bulk-tuotteiden käsittelyllä. Toiminta satamassa on kasvanut vuosien kuluessa ja on tällä hetkellä merkittävä osa yrityksen toimintaa.

Toiminta laajenee

Yrityksen toiminta laajeni vuonna 2006, kun trukkiurakointi Junnikkalan sahalla alkoi. Tällä hetkellä Visuri & Paavola Oy: llä on monipuolinen konekanta, joka palvelee yrityksiä ja yksityisiä asiakkaitamme pääasiassa Kalajoella ja lähiseudulla, esim. Kokkola, Ylivieska, Raahe ja Pyhäjoki.