Visuri & Paavola Oy:n historiaa ja nykypäivää

Visuri & Paavola Oy on kalajokinen koneurakointialan perheyritys. Sen juuret ovat vuodessa 1985, kun Timo Visuri aloitti koneurakoinnin toiminimellä.

Marko Paavola siirtyi työskentelemään Timo Visurille 90-luvun taitteessa. Välillä hän työskenteli muissa tehtävissä, mutta palasi vuonna 1997 Timon palvelukseen. Neljän vuoden kuluttua heistä tuli yhtiökumppaneita, kun yrityksen kasvaessa perustettiin keväällä 2001 osakeyhtiö Visuri & Paavola Oy.

Asiakkaitamme

Suuria työllistäjiä koneurakoinnille ovat olleet yritystoiminnan alkupuolella Kalajoen Kunta, Kalajoen Konepaja ja monet yksityiset ja yritykset. Tärkeitä asiakkaita olivat myös alueen turkistarhat, jotka käyttivät palveluitamme monipuolisesti.

Yhteistyö Kalajoen sataman kanssa alkaa

Timo Visuri aloitti palveluiden tarjoamisen Kalajoen satamassa 1980-luvun lopulla lähinnä Bulk-tuotteiden käsittelyllä. Toiminta satamassa on kasvanut vuosien kuluessa ja on tällä hetkellä merkittävä osa yrityksen toimintaa.

Toiminta laajenee

Yrityksen toiminta laajeni vuonna 2006, kun trukkiurakointi Junnikkalan sahalla alkoi. Tällä hetkellä Visuri & Paavola Oy: llä on monipuolinen konekanta, joka palvelee yrityksiä ja yksityisiä asiakkaitamme pääasiassa Kalajoella ja lähiseudulla, esim. Kokkola, Ylivieska, Raahe ja Pyhäjoki. Yrityksemme tavoitteena on kasvaa ja kehittyä sekä laajentaa konekantaa, jotta voimme tulevaisuudessakin palvella asiakkaitamme tehokkaasti.

Tutustu kalustoomme!

Kalustostamme löytyy trukit, vetomestarit, kurottajat, pyöräkoneet, traktorit ja kaivurit lisävarusteineen. Lisäksi meillä on myös henkilönostimia.
Palvelu

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!